För Partners: Förståelse För Erektil Dysfunktion.

Hur ED kan sätta en Mur Mellan Partners i och utanför Sovrummet.

För Partners: Förståelse För Erektil Dysfunktion.

För många par eller partner, diskussion om kön kan känna tabu. Tyvärr, oavsett om det är att diskutera vad njutning för din partner och vad som inte fungerar i sovrummet, för att undvika diskussion är en vanlig väg att ta. Det finns ett antal komplikationer som kan hämma kul sexuell aktivitet, om din partner är som lider av erektil dysfunktion, det finns många åtgärder du kan vidta för att hjälpa honom, och du, övervinna hinder.

Öppen Kommunikation är Nyckeln. Den goda nyheten är att det inte har att spåra ur dig. Erektil dysfunktion är ett mycket vanligt, förvärras av ålder, hälsotillstånd eller stress. Att övervinna ED kan vara komplicerat, men konstant öppen kommunikation är ett av de viktigaste stegen.

Diskutera Erektil Dysfunktion. Detta kan vara en av de svåraste samtal du någonsin har. Från dag ett, män får lära sig att vara stolta över deras framgångar. Samhället synes belöningar potenta män. När de inte kan utföra de har frågor och tycker att det är svårt att diskutera. Rädslan för att inte behaga sin partner kan vara överväldigande. Diskutera det i alla fall. Du måste förstå varför man inte kan prestera. Om att ha samtal från en känslomässig synvinkel är för känslig, kanske diskutera det ur ett medicinskt perspektiv. Utbilda dig själv om tecken och symtom på erektil dysfunktion. Högt blodtryck, diabetes, prostata problem, och vissa mediciner kan alla faktor i ED. Uppmuntra din man att ha en allmän hälsa checkup och stödja honom.

Prata Om Andra Sätt att Ha Kul. Bara för att det finns problem med prestanda, det minskar inte behovet av intimitet. Kramar, njuter hobby tillsammans, att tillbringa tid tillsammans är alla sätt för att uppfylla dina behov. Med sex av tabellen kan minska trycket på att han känner att utföra. Alternativt, byta saker upp i sovrummet kan underblåsa passion och leda till upphetsning. Det viktigaste är att ha kul med din partner, experimentera, och inte ställa krav.

Ha Tålamod med Din Man. Om källan till din partner erektil dysfunktion är fysiska eller känslomässiga, en lösning som tar tid. Visar tålamod är avgörande för hans fysiska och emotionella välbefinnande. Män i allmänhet inte be om hjälp, men han behöver det, särskilt när han kämpar för.

Gå till Läkaren med Honom. Du är hans betrodda partner, hans förtrogne, och ofta var hans röst. Han behöver din emotionella stöd och kanske behöver du ställa frågor. Du kanske skulle kunna ge viktiga insikter till sin läkare. Om han behöver dig, vara där för honom.

Uppmuntra Honom. Mer än något, att uppmuntra honom att söka svar, tala om sina känslor och behov, fråga dig hur du mår, och söka hjälp. Män tenderar att vara 'läkare-undvikande, så är det viktigt att han har ditt stöd. Du kan även hitta att gå igenom denna erfarenhet tillsammans stärker er relation på ett sätt du aldrig trodde var möjligt.