Hur mycket Levitra kan man ta?

Levitratabletter innehåller en aktiv ingrediens som kallas vardenafil. Varje tablett innehåller antingen 10mg eller 20mg vardenafil.

Hur mycket Levitra kan man ta?

Levitra skrivs ut i olika stora doser. Dosen du får beror på din medicinska historia. De flesta män kan ta standarddosen på 10mg, men patienter som lider av leverproblem eller andra hälsoproblem blir föreskrivna de lägre doserna.

Vilken dos du kan ta, kan också bero på andra mediciner du tar och det är därför viktigt att du nämner alla mediciner du tar för läkaren som skriver ut det åt dig.

2.5 mg och 5mg tabletter - kan vara passande för män som inte kan ta högre doser på grund av en medicinsk anledning

10 mg tabletter - standarddos, rekommenderas när du tar Levitra för första gången.

20 mg tabletter - skrivs ut till män som tycker att dosen på 10mg inte är tillräcklig.

Vilken dos som är bäst för dig beror inte bara på din allmänna hälsa utan också på hur effektivt medicinen fungerar för just dig. Som med så många andra typer av mediciner, fungerar inte erektil dysfunktionalitetsmediciner som Levitra lika bra för alla. En del män tycker att 10mg är extremt effektivt, medan andra behöver ta 20mg för att bli hårda nog för sex.

Det rekommenderas att du tar en dos på 10mg först, din läkare kan senare öka eller minska din dos. Detta kommer bero på huruvida du är nöjd med effekten av medicinen eller inte.